Sunday 27 December 2009

27.december 2009

Leta 2005 je London ponosno prevzel vlogo gostitelja poletnih olimpijskih iger 2012. Na fotkah se vidi koliko jim je v petih letih uspelo zgraditi glavnega stadiona in aqua centra. O olimpijski vasi, hipodromu in ostalih "facilities" za enkrat se ni ne duha ne sluha, do olimpijade pa imajo se dve leti casa. Jim bo uspelo?

Saturday 26 December 2009

24.december - Bozicni vecer


Na bozicni vecer smo se ponovno podruzil: Oliver in moja malenkost, Neil, Carl, Keiran, Pat Mental in kasneje se "nas" Patrick. Odpovedal smo se polnocnici in popival do treh zjutrej. Merry Christmas!

Wednesday 23 December 2009

23.december

Opla!...Evo ga!...Pa smo ga zalotl kako se smuka po dimnikih. Pri nama je bil kake stiri ure nazaj, morda pet. Na zalost me ni blo se doma. Ampak upam, da se je oglasil tudi pri vas in pustil velik nasmesek na obrazu in obcutek zadovoljstva. Merry Christmas!

Tuesday 22 December 2009

21. december


Danes so se zacele razprodaje. Ogledane mam prekrasne spicake z 6 cm peto. Potem je pa ob petih zacel mocno snezit in nam je v trgovini zmanjkal elektrike. Na cesti se je pojavla ta prava cobodra in ze sm zacela razmisljat a cem rajsi investirat v Vivienne Westwood gumijaste skornjce...Stilleto - gumijasti skorenjci...stilleto- gumijasti skornjci...hmmm, za premislt je.

Monday 21 December 2009

20.december


V nedeljo sem delala do desetih zvecer. Pripravljal smo se na razprodaje, ki se zacnejo v ponedeljek. Kljub poznim uram me na poti domov vedno razveselijo "tuneli" na South Molton Street.

Thursday 17 December 2009

17.december - Sneziiii!


Zacelo je sneziti. Jutri napovedujejo 10 cm snega in grozijo da bo vecina transportnih sredstev opesala. Spet napovedujejo zastoje, zamude in celo sole bodo zaprte. ..Hmm, jaz morm pa kljub temu jutr na siht. Se nadaljuje...

Wednesday 16 December 2009

16.december 2009 - Pri Valeriju


Danes je v Londonu zacelo sneziti. Pri Valeriju na terasi ga je celo zapadlo za dober milimeter (glej desno fotko). Ja, kot je razvidno is fotografije sem se danes oglasila pri Valeriju v Lewishamu na kosilu. Ob rizoti sva razpredala o njegovem zadnjem obisku v Sloveniji, pri kavici pa sva zasla v bolj zivljensko-filozofske vode. Ze dolgo nisem prezivela tako prijetnega popoldneva! Hvala za potico in brzolo, Val :)!

Sunday 13 December 2009

Greenwich in veverice


Ob desetih zjutraj je pihalo, ob enih je sijalo kot sredi poletja, ob dveh pa se je vreme skisalo in je zacelo dezevati. Tipicno britansko. Midva sva po naporni noci na plesiscu danes zmogla le en sprehod skozi Greenwiski park.

12.december 2009 - Liz's B-day


Z zamudo objavljam fotko Liz, ki je vcerej praznovala rojstni dan. Zafestal smo ga v klubu Garage v Islingtonu, vse tja do ranih ur.

Friday 11 December 2009

11. december 2009


Na poti v sluzbo. Skozi praznicno okraseno South Molton street.

Tuesday 8 December 2009

8.december 2009


Pred mrazom se je prijetno zatect v toplo zavetje galerij. Obiskala sem White cube gallery v Hoxton sqare-u. Trenutno razstavlja slikarije Damien Hirst.

Monday 7 December 2009

7.december 2009


Tale bozicni okrasek je made by Petris. Da o papirnatih verigah ne govorim. Fabulous!

Sunday 6 December 2009

6.december 2009


Namesto bozicnega drevescka imamo na Isle of dogs Canary Wharf. Odlocila sem se da v decembru vsak dan poslikam eno fotko.

Urban Piss Door v Nottinghamu


Kratek film Urban piss door je bil prikazan tudi v Nottinghamu na filmskem festivalu Bang! Na fotki sta glavni igralec Oliver Muldoon in reziser Stefano Ferrara.Whoop, whoop! Stef je bil hkrati najin voznik in je pripomogel k zvisanju adrenalina vsakic ko je pognal Polota skozi mesto, dokler nam dejansko ni zmankal bencina in se je moral odpravt na pot do bencinske crpalke, v dezju, medtem ko sva midva z Oliverjem grela avto. Slava ne pride tako poceni.

Update

Tri tedne nazaj sem zapustila All Saints in se predala brezdelju za dva tedna. Vmes sva sla z Oliverjem vandrat po Amsterdamu, za zakljucek pa sva obiskala Vinopolis v Londonu. Sledila je sobota v Nottinghamu in filmski festival, zdej sem pa pripravljena na nove zmage.....tutututut Kurt Geiger!